experiences

Hier worden alle zintuigen geprikkeld en het lichaam in een relaxerende modus  gebracht. 

We overlopen even hoe je de lichaamsmassage ziet, waar je extra aandacht aan besteed wil zien, wat je minder fijn vindt,…

Vervolgens ga je op de massagetafel liggen en word je helemaal zen door de professionele massage die je zal krijgen.  Hiervoor neem ik ruimschoots de tijd en mag je rekenen op zeker een uur van relaxerende bewegingen, zacht of harder. Een fijne afwisseling tussen de verschillende technieken met de handen.

Ik ga op een intuïtieve wijze te werk waarbij bepaalde zones net dat tikkeltje meer aandacht krijgen en de volgorde kan wijzigen volgens nood. Geen voorspelbaarheid of routine.

VANAF NOVEMBER OOK EEN HOTSTONE MASSAGE MOGELIJK!

(mits een meerprijs van 10 €)

De warmte van de stenen dringt het lichaam binnen en zorgt voor een extra ontspanning van je lichaam.  Je spieren worden beter doorbloedt waardoor bepaalde kwaaltjes verlicht kunnen worden.

Het verschil met de ‘Total Experience’  is dat je hier een paar lichaamsdelen gaat kiezen die je graag gemasseerd zou hebben. De keuze kan zijn rug/schouders/nek en de voeten. Benen, hoofd en gezicht,…

Deze massage neemt 45 minuten in beslag. Wil je langer dan kan dat ook. De aandacht wordt, net als bij de Total Experience, gelegd op ontspanning. Het is de bedoeling dat je lichaam en hoofd helemaal tot rust kunnen komen. Bewegingen worden afgewisseld door zachte en meer stevige massagetechnieken.

Er staat fris water voor je klaar om voor of na de massage te drinken.

 

Heb je regelmatig last van je rug of voeten dan kan een Back or Foot Experience soelaas bieden.  Tijdens dit half uur worden rug, schouders, nek of voeten (met onderbenen erbij) onder handen genomen met een professionele massage.  Hierbij wordt pijn verlicht en spieren terug tot ontspanning gebracht.

Suikerharsen oftewel sugar waxing is op een natuurlijke manier ontharen.  Hierbij wordt er gebruik gemaakt van suikerpasta (sugar wax).

De haren worden met wortels verwijderd en geven je een zorgeloze en zachte huid voor weken.  De haren komen vervolgens fijner, zachter terug.  Op sommige plekken zie je zelf geen haar meer terugkeren.

Vraag je Experience aan