onze experiences

Hier worden alle zintuigen geprikkeld en het lichaam in een relaxerende modus  gebracht. In alle privacy laat ik je uitkleden en je doet een zachte badjas aan.  Er staat een voetbadje met in essentiële olie gedrenkt voetenzout voor je klaar. Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie op gang komt en je al even tot rust kan komen.

We overlopen even hoe je de lichaamsmassage ziet, waar je extra aandacht aan besteed wil zien, wat je minder fijn vindt,…

Vervolgens ga je op de massagetafel liggen en word je helemaal zen door de professionele massage die je zal krijgen.  Hiervoor neem ik ruimschoots de tijd en mag je rekenen op zeker een uur van relaxerende bewegingen, zacht of harder. Een fijne afwisseling tussen de verschillende technieken met de handen.

Ik ga op een intuïtieve wijze te werk waarbij bepaalde zones net dat tikkeltje meer aandacht krijgen en de volgorde kan wijzigen volgens nood. Geen voorspelbaarheid of routine.

Om af te sluiten bied ik je een kopje koffie, thee of fris aan. Er staat ook altijd gekoeld water voor je klaar.

Het verschil met de ‘Total Experience’  is dat je hier een paar lichaamsdelen gaat kiezen die je graag gemasseerd zou hebben. De keuze kan zijn rug/schouders/nek en de voeten. Benen, hoofd en gezicht,…

Deze massage neemt 45 minuten in beslag. Wil je langer dan kan dat ook. De aandacht wordt, net als bij de Total Experience, gelegd op ontspanning. Het is de bedoeling dat je lichaam en hoofd helemaal tot rust kunnen komen. Bewegingen worden afgewisseld door zachte en meer stevige massagetechnieken.

Vooraf krijg je ook een zalig warm voetenbad met voetenzout om tot rust te komen en de bloedcirculatie op gang te brengen.

Er staat fris water voor je klaar om voor of na de massage te drinken.

Ben je in alle privacy terug aangekleed dan bied ik je nog een kopje koffie, thee of iets fris aan om nog even na te kunnen genieten van de massage.

Nansana Duo Experience

Wil je een Total Experience delen met iemand? Dan is een DUO Total Experience de geschikte keuze!

Jullie krijgen gelijktijdig een relaxerende massage waarop ik beroep doe op een gediplomeerde collega.

Om nog even na te genieten bied ik jullie een kopje koffie of iets fris aan. Wil je de experience afsluiten in stijl? Dan kan dat met een glaasje bubbels.

75 euro/pers.  Een extra verwenning? We bieden je een glaasje bubbels 80 euro/pers.

Heb je regelmatig last van je rug of voeten dan kan een Back or Foot Experience soelaas bieden.  Tijdens dit half uur worden rug, schouders, nek of voeten (met onderbenen erbij) onder handen genomen met een professionele massage.  Hierbij wordt pijn verlicht en spieren terug tot ontspanning gebracht.

Ben je meer op zoek naar een massage als recuperatie na het sporten of ben je aan het voorbereiden voor een marathon of andere sportwedstrijd.  Dan is deze massage wellicht iets voor jou.  Deze massage zorgt ervoor dat je verzuurde en verkrampte spieren terug soepel worden. De doorbloeding wordt verbeterd waardoor de afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting.

Het is een stevige massage afgewisseld met ook zachtere petrisages en effleurages. Een massage waarbij onspanning ook een deel van de experience is.

Na het krijgen van elke massage is het belangrijk dat je nadien voldoende gaat drinken om de afvalstoffen te verwijderen uit het lichaam. Daarom heb ik altijd water voor je klaarstaan.

Hierbij kan je kiezen welke delen voor je nood hebben aan een massage.  De massagetijden en lichaamsdelen bepaal je zelf.

Massage van 30 minuten: 35 euro

Massage 45 minuten: 50 euro

Massage 60 minuten: 60 euro

Vraag je Experience aan