mijn verhaal

nansana

Over mij en Nansana… Na een tijdje brainstormen en nachtjes slapen werd Nansana een feit. Nansana, de eerste letters van mijn naam ‘Nancy’ en sana wat voor ‘gezondheid’ staat.

Al meer dan 20 jaar werk ik in een ziekenhuis als verpleegkundige. Buiten de fysieke zorg is het welbehagen van patiënten ook belangrijk. Daarbij komt dan ook wel eens een lach en een traan. Zo nu en dan verwen ik hen dan met een mini massage van rug of voetjes en daar zeggen ze geen ‘neen’ tegen.

Ik volgde als start een cursus cosmetische masseur en al gauw had ik de massage microbe te pakken waardoor de passie voor masseren groeide.
In 2021 ging ik de uitdaging aan om een eigen zaak op te starten. In 2023 volgde ik een professionele opleiding voor suikerontharing en kwam dit item er ook bij in mijn praktijk in Beernem.

Nansana in Beernem

Je bent van harte welkom voor een deugddoende en professionele massage alsook een suikerontharing gegoten in een ‘Nansana Experience’. 

testimonials

Tevreden klanten

A Nansana exerience? Je vraagt je wellicht af van waar ik ‘Nansana Experience’ haal? Ik herinner me een massage van een eind geleden waarbij ik een cadeaubon kreeg van een vriendin. Ik was er zeer erg op verheugd maar voor ik het wist stond ik

 weer buiten.  De massage ging zo aan mij voorbij.  Nee, dat wil ik je niet aanbieden… Ik wil je een ‘experience’, ‘belevenis’ geven.

Jouw wensen en noden

Neem de tijd om te wennen en tot rust te komen vooraleer we van start te gaan met de massage.  Tijdens een kort gesprek, waarbij ik een voetbadje geef, bespreken we jouw wensen en noden.

Voetbadje uit Bali

Het is een gewoonte die ze in Bali hebben vooraleer te beginnen met een massage.  Daarbij stimuleren we jouw bloedcirculatie. En wie vindt een voetbad nu niet fijn?

Een deugddoende massage

Er staat altijd fris water voor je klaar, een slokje voor de droge keel alvorens je over te geven aan de relaxerende massage. Ook is het belangrijk dat je na een massage voldoende gaat drinken voor de afvoer van afvalstoffen.

Er staat alvast een glaasje water voor je klaar.

Nansana experiences

Ik heb voor elk van jullie een passende ‘Nansana Experience’ waarvan je zal genieten vanaf de aankomst tot je vertrek.

Een experience aanvragen

YOU OWE YOURSELF THIS MOMENT

Contacteer ons voor meer info.