Manzilian, boyzilian, boykini,… intiem suikerharsen bij mannen

Heb je er ook al eens aan gedacht?  Steeds meer mannen kiezen ervoor om intiem te laten waxen.  Ze hebben genoeg van het scheren ‘down under’.  Het is een steeds weerkerende klus die niet altijd even vlot verloopt. Het vergt ook redelijk wat tijd. Als je voor weken verlost wil zijn van deze taak dan kies je voor suikerwaxen  of sugar waxing.  De suikerpasta ontharing zorgt voor wekenlang onbezorgde, nette, gladde en hygiënische intieme zone.

De suikerpasta is een (bijna) pijnloze ontharing waarbij de haren samen met de wortel verwijderd worden.  Hierdoor raakt het haarzakje uitgeput en door op regelmatige basis te waxen worden de haren minder stevig en fijner.

Zie je de voordelen?  Misschien is er hierna nog de ‘drempel’ om een eerste afspraak te maken.  De eerste keer intiem laten waxen daarvoor moet je wat schroom overwinnen maar ik kan je zeker geruststellen.

De keuze is aan jou!  Wil je gaan voor de boykini?  Dan wordt enkel het haar dat buiten de slip komt verwijderd.

De manzilian en boyzilian, zijn 2 namen voor hetzelfde.  Hierbij wordt de schaamstreek volledig haarloos alsook de penis en de ballen.

Verder kan je bij Nansana ook kiezen voor een Manzilian Plus, hierbij wordt niet enkel de schaamstreek, ballen, penis gewaxt maar ook de bilspleet wordt onthaard.  Dit geeft een extra fris gevoel.

Wie nog extra wil, kan gaan voor de Manzilian de Luxe.  Dit is de Manzilian Plus met daarbovenop het waxen van de billen.

Niet alleen jij zal dit fijn vinden maar ook… 😉

 

Meer info kan je lezen door bovenaan de website op ‘suikerontharing’ te klikken.  Je vindt er ook alle prijzen terug.

(foto Felipe Parucker)